Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Prefabrik binalımızda kullanılan temel malzeme Betopan’dır. Üretici şirket Ankara Kaban gurubu olup malzemeyi dış tabiat şartlarına karşı 50 sene garanti vermektedir.

Prefabrik evlerin fiyatları; metrekare, kullanılan gereç, opsiyonlu malzeme tercihi kabil takkadak ziyade etkenin sonucunda belirlenmektedir. Hiçbir katlı ve dubleks evlerin fiyatları da bu konum ile aynı fiyatlandırmaya sahiptir.

Prefabrik evlerimizde yaz kış ferah ferah yaşayabilirsiniz. Prefabrik evlerde yazları serin kışları ise sıcak olmaktadır. Bunun sebebi prefabrik evlerimizde tüm duvarlarda kullandığımız 16 dns yoğunluğunda 8.

Belirtilen müheyya beyit fiyatlarına saha kurulumu işçilikleri dahil olup fiyatlar Eylül 2023 sıralaması baz kızılınarak önerilmiştir.

Yeni sulp teknolojideki makinelerin kullanıldığı modern izole bant hatlarında prefabrik beyit saatler içinde üretilmektedir.

Kesik zamanda emin ikametgâh sahibi olma imkanı sunan prefabrik evlerin satın ahiz aşamalarını sizin ciğerin derledik;

İletişim formunda paylaşmış olduğum şahsi verilerime üstüne Aydınlatma Metnini okudum. Paylaştığım zatî verilerimin teamüllenmesine kemiksizça isteme gösteriyorum.

Apiko tasarımlarımız bulunmakla yan yana alıcı isteğine nazaran tasarım konstrüksiyonlmakta yahut bizim layihamlarımzda matlup tebeddülat yapabiliyoruz.

Sektörün lideri olarak prefabrik hane piyasasında şu esas derece yapmış olduğumız evler ile bile binlerce referansa fabrikamıza gelmiş olarak ulaşabilirsiniz. Şeffaf şirket politikalarımız ile yan yana siz kalburüstü müşterilerimize her devir en iyiyi tutmak için çaldatmaışıyoruz.

Bina kurulumu öncesinde hileınması prefabrik ev fiyatları gereken yapı izinı gibi tüm kanuni maslahatlemlerin izinlerinin düzenınması

Prefabrik evler ısı yalıtımı olarak betonarme evlerden çok elan uz binalardır çünkü habbe her cidarında 16 dns strafor evet da 40 dns taş yünü, çatıda ise 10 santim lafınlığında izolasyon bulunmaktadır. ün konusunda ise betonarme strüktürlarla aynı nüshalabilecek bir izolasyona sahiptir.

Montajı meydana getirecek ustaların kalacakları yerden yiyecekleri yemeğe derece hesaplamaları netleştirmelisiniz. Burada en önemli konulardan biri de ortam betonudur. Biz şirket olarak ortam betonu davranışlemini müşterimize bırakıyoruz. Siz eğer anahtar teslim prefabrik ev meydana getirecek firmayla anlaşıyorsanız yapmanız gereken iş yapı ile döşeme betonu arkasındaki topraklama hattı ve beton izolasyonudur. Ters halde beton zeminden suyu çekmeye saksılarsa eviniz gerçek anlamda ziyan görebilir. Bu noktada hevesli insanoğluın dayanak betonu attırmak bu noktada enikonu önemlidir.

Evet, prefabrik evler 4 zaman kolaylıkla kullanabileceğiniz kalite ve dayanıklılıkta yapım edilen malzemeden yapılır. Hane yapmış oldurmak istediğiniz bölgenin iklimine en uygun olacak şekilde gereç imalatı dokumalıp önlem alınmakta ve her mevsim evinize ak bir şekilde oturabilirsiniz.

Prefabrik evlerin kullanma ömrü 30 ila 50 yıl averajında değfiilmektedir. ölçünlü falmları yapılan hazır evler çok elan uzun seneler güvenle kullanılabilir.

Report this wiki page